CiCaGolf - Final CiCaGolf

El dissabte 27 de novembre de 2021 es disputarà a PGA Catalunya - Stadium la Final CiCaGolf 2021. La participació a aquesta prova estarà limitada als jugadors classificats (amb l'excepció d'alguns compromisos de l'organització). Els guanyadors Handicap (tant Individual com de Parelles) obtindran una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. Estaran classificats tots els jugadors que han disputat un mínim de 11 proves del CiCaGolf i del CiCaEstiu de la temporada 2021.

Els jugadors classificats per a la Final CiCaGolf podran jugar-la en Individual o en Parelles independentment de la modalitat jugada durant el circuit. Es permetrà que juguin parelles amb un sol jugador classificat per a la Final. En cas de guanyar una d'aquestes parelles, el premi del jugador no classificat passarà a la següent parella classificada (mitja estada per cadascú). Si aquesta parella també fos una d'aquestes, l'estada serà pel jugador classificat.

Els jugadors classificats per aquesta Final CiCaGolf són (els jugadors marcats amb * ja son guanyadors del viatge com a guanyadors del circuit 2020):

Nom Cognoms

Patrocinadors