CiCaGolf - Final CiCaGolf

El dissabte 26 de novembre de 2022 es disputarà a PGA Catalunya - Stadium la Final CiCaGolf 2022. La prova es disputarà en les modalitats Individual Stableford Handicap i també Parelles Fourball Stableford Handicap. Els guanyadors Handicap (tant Individual com de Parelles) obtindran una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. La participació a aquesta prova estarà limitada als jugadors classificats. Estaran classificats tots els jugadors que han disputat un mínim de 8 proves entre els circuits CiCaGolf i CiCaEstiu.

Els jugadors classificats per a la Final CiCaGolf podran jugar-la en Individual o en Parelles, independentment de la modalitat jugada durant el circuit. Es permetrà que juguin parelles amb un sol jugador classificat per a la Final. En cas de guanyar una d'aquestes parelles, el premi del jugador no classificat passarà a la següent parella classificada (mitja estada per a cadascú). Si aquesta parella també fos una d'aquestes, l'estada serà pel jugador classificat.

Els jugadors classificats per aquesta Final CiCaGolf són (els jugadors marcats amb * ja son guanyadors de l'estada com a guanyadors del circuit 2022):

Nom Cognoms

Patrocinadors