CiCaGolf - Notícies


  • Juliol21


Resultats

Empordà Golf Resort

Dissabte 21 de juliol

Individual Stableford


Primera prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 a Empordà Golf Resort - Forest amb una participació de 60 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, pastes, begudes i gelats per a tothom. Com a novetat, han pogut tastar el nou Vichy Catalan Fruit. ARRIBEN LES BOMBOLLES AMB SUC!


A mig recorregut la novetat d'aquest any: Sorteig de diversos regals entre els components de cada grup. Un jugador de cada grup té regal assegurat.


El guanyador handicap del torneig va ser Joan Paz, que és el primer jugador classificat per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).


El guanyador del premi d'aproximació al forat 12 és en Ramon Riba que ha deixat la bola a 2m 78cm. El premi és la invitació a la següent prova del CiCaEstiu al Golf Sant Vicenç. Aquest premi es mantindrà a cada camp en totes les proves del CiCaEstiu. Pel Golf Sant Vicenç hem triat el forat 11


2a prova CiCaestiu

Golf Sant Vicenç

Dissabte 28 de juliol

Individual Stableford

Preu inscripció 60€ (Júniors 40€). Buggie inclòs

Sortida a tiro a les 9h00

Fer Inscripció

Reglament CiCaEstiu 2018

Veure totes les notícies

Patrocinadors