CiCaGolf - Notícies


  • Agost3


Resultats

Golf La Roca

Divendres 3 d'agost

Individual StablefordTercera prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 al Golf La Roca amb una participació de 62 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, pastes, begudes i gelats per a tothom. Com a novetat, han pogut tastar el nou Vichy Catalan Fruit. ARRIBEN LES BOMBOLLES AMB SUC!


A mig recorregut la novetat d'aquest any: Sorteig de diversos regals entre els components de cada grup. Un jugador de cada grup té regal assegurat.


El guanyador handicap del torneig va ser Edgar Rene Faure, que és el tercer jugador classificat per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).


El guanyador del premi d'aproximació al forat 18 és en Christian Pagès que ha deixat la bola a 1m 4cm. El premi és la invitació a la següent prova del CiCaEstiu al Golf Montanyà. Aquest premi es mantindrà a cada camp en totes les proves del CiCaEstiu. Pel Golf Montanyà hem triat el forat 17


4a prova CiCaestiu

Golf Montanyà

Divendres 17 d'agost

Individual Stableford

Preu inscripció 60€ (Júniors 40€)

Fer Inscripció

Reglament CiCaEstiu 2018

Veure totes les notícies

Patrocinadors