CiCaGolf - Notícies


  • Agost21


Resultats

Golf Montanya

Divendres 17 i dilluns 20 d'agost

Individual StablefordQuarta prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 al Golf Montanya amb una participació de més de 100 jugadors. Camp en molt bones condicions. Malauradament el temps no va acompanyar en la data prevista (divendres 17) i la prova va haver de ser aplaçada al dilluns 20. Els Jugadors han gaudit, com a totes les proves del CiCaEstiu, de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, pastes, torrades amb embotit, begudes i gelats per a tothom.


El guanyador handicap del torneig va ser Núria Palau, que és la quarta jugadora classificada per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).


El guanyador del premi d'aproximació al forat 17 és en Albert Tatjer que ha deixat la bola a 1m 70cm. El premi és la invitació a la següent prova del CiCaEstiu al Golf Vallromanes. Aquest premi es mantindrà a cada camp en totes les proves del CiCaEstiu. Pel Golf Vallromanes hem triat el forat 17


5a prova CiCaestiu

Club de Golf Vallromanes

Divendres 24 d'agost

Individual Stableford

Preu inscripció 60€ (Júniors 40€)

Fer Inscripció

Reglament CiCaEstiu 2018

Veure totes les notícies

Patrocinadors