CiCaGolf - Notícies


  • Setembre1


Resultats

Club de Golf Costa Brava

Dissabte 1 de setembre

Individual StablefordSisena (i última) prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 al Club de Golf Costa Brava amb una participació de quasi 100 jugadors. Camp en bones condicions. Temps molt agradable per la pràctica del golf. Dia fantàstic de golf.

El guanyador handicap del torneig va ser Javi Cases, que és el sisé jugador classificat per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).

Però a més d'aquest guanyador, alguns altres jugadors es disputaven la victòria final del circuit en les quatre categories: Scratx, Hcp Inferior, Hcp Superior i Dames. Després de 18 forats amb molta emoció i igualtat (els grups estaven fets de manera que el 4 primers de cada categoria jugaven junts en el mateix partit) els guanyadors finals han estat:

Handicap Inferior: El guanyador ha estat en Jordi Nualart, per un sol cop a en Jordi Corominas i Enric Serrano, sis a Lluis Molins, nou a Francesc Alba, ...

Handicap Superior: El guanyador ha estat en Jordi Julià, a quatre cops de Joan Riubrogent, onze a Joan Montané i quinze a Orlando Garcia.

Scratx: El guanyador ha estat en Ramon Riba, a sis cops de Jordi Nualart, Jordi Corominas i Enric Serrano, ...

Dames: La guanyadora ha estat la M. Carme Oliva, a un sol cop de la Carmen Rocas Albas i a cinc de Inmaculada Ercoreca

Per tant, els deu guanyadors del viatge a Villaitana del 6 al 9 de desembre han estat:

- Joan Paz
- Maribel Saqueroa
- Edgar Rene Faure
- Núria Palau
- Pablo Pla
- Javi Cases
- Jordi Nualart
- Jordi Julià
- Ramon Riba
- M. Carme Oliva

Recordeu que el premi és per als guanyadors més acompanyants (acompanyant no jugador. Si vol jugar, haurà de pagar 120€ pels dos GF).

Evidentment, per tots aquells que es vulguin afegir al viatge a Villaitana, obrirem inscripció per si es volen apuntar. Ara bé, ja us podem avançar els preus per aquesta estada. Seran:

- Jugador: 346€
- Acompanyant no jugador: 226€
- Suplement hab Indicidual: 142€

Us mantindrem informats


Veure totes les notícies

Patrocinadors