CiCaGolf - Notícies


  • Novembre7


TRES NOTÍCIES IMPORTANTS

PRIMERA NOTÍCIA: Del 6 al 9 de desembre farem un viatge a Melià Villaitana Golf Club amb el guanyadors del CiCaEstiu 2018. Obrim aquest viatge a tots els interesats. Tancament d'inscripcions 21 de novembre.

SEGONA NOTÍCIA: Els guanyadors de cada camp del CiCaGolf 2018 (tant individual com parelles) estan invitats al Màsters CiCaGolf 2018 que es disputarà a PGA (Stadium) el dissabte 24 de novembre. Aquesta és una prova exclusiva pels guanyadors d'alguna prova CiCaGolf 2018. Podeu veure la llista de jugadors que podran disputar aquest torneig exclusiu. Caldrà que els interessats avisin a l'organització, abans del 21 de novembre, la seva disposició a venir a la prova.

TERCERA NOTÍCIA: El 2 de desembre es disputará la FINAL CICAGOLF 2018.Final CiCaGolf

PGA Golf de Catalunya

Diumenge 2 de desembre

Individual Stableford o Parelles Fourball

Inscripció

El proper diumenge 2 de desembre es celebrarà la FINAL CICAGOLF 2018. La prova es disputarà en el recorregut Stadium de PGA Golf Catalunya i la sortida està prevista a tiro a les 9h00. La inscripció a la prova està limitada als jugadors classificats. Demà dilluns podreu veure la llista de jugadors classificats. Els guanyadors handicap individual i la parella guanyadora handicap de la Final tindran com a premi una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya per disputar la Ryder CiCaGolf. El preu de la prova és de 72€.

Per facilitar la participació a tots els jugadors interessats, s'obrirà també la participació a jugadors no classificats. En aquest cas jugaran en el recorregut Tour. Els guanyadors d'aquest torneig paral·lel tindran un premi especial.

Al finalitzar la prova farem el dinar d'entrega de premis i sorteig final. Aquest dinar es farà en el Hotel Balneari Vichy Catalàn, a Caldes de Malavella, a menys de 5 minuts del camp. Aquest any, per celebrar els 15è aniversari, tenim una sorpresa molt especial: L'actuació en exclusiva per CiCaGolf de JORDI LP, el brillant humorista que amenitzarà la Final.

El preu del menú és de 40€. Hi haurà un menú especial per infants (menys de 14 anys) al preu de 20€. El Menú està compost per:
Copa de Cava de benvinguda i xips a la zona del piano bar
Pica pica a taula, format per:
- Amanida Delicius
- Pissarra d'embotits del país amb pa de pagès amb tomàquet
- Pissarra de formatges amb melmelada de gerds i gingrebre
- Croquetes de rostit de l'àvia
- Pa de coca de Llagostera amb escalivada i anxoves de l'escala
- Fideuà
Pollastre de pagès farcit amb fruits secs a la catalana amb cremós de patata
Pastís de xocolata i fruits de la passió
Vi blanc i vi negre DO Empordà. Aigües i cafès.

Un cop acabat el dinar, es passarà a la entrega de premis dels guanyadors de la temporada 2018 i al FABULÓS sorteig. Com cada any, TOTS ELS JUGADORS ASSISTENTS AL DINAR TINDRAN OBSEQUI en el sorteig.

Al ser una prova tancada als jugadors classificats, el pagament (conjunt, tant del GF com del dinar) s'ha de fer per algun d'aquests dos mètodes:
- Ingrés al número de compte del Banc Sabadell ES95 0081 0178 6000 0136 5445 (cal indicar nom del jugador i nombre de dinars)
- Efectiu en el mateix restaurant (no en el camp de golf).

Recordeu, 72€ per jugador, 40€ pel dinar i 20€ dinar infantil


Veure totes les notícies

Patrocinadors