CiCaGolf - Notícies


  • Abril25


6a prova CiCaGolf

Golf La Roca

Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 d'abril

Individual Stableford o Parelles Scramble

Consultar horaris

En el transcurs d'aquesta prova, el dissabte 26 per la tarda (a partir de les 15h30) tindrà lloc un clínic fet pel reconegut professional J.M. Lara. Aquest clínic està limitat a 50 persones, tindrá una durada de 1h30 minuts i té un cost de 10€ pels jugadors CiCaGolf. Cal fer la inscripció prèvia per assegurar una plaça.

Clínic J.M. Lara


El proper dissabte 4 de maig disputarem la cinquena prova del Medal Tour 2019 en la modalitat de joc Medal. Grups de tres jugadors. Avituallament a mig recorregut i molt bons premis: Estades de 4 dies a El Saler, Putts Taylor Made, Caixes de boles Titleist Pro V, i molt més... INSCRIPCIONS OBERTES!

5a prova Medal Tour

Golf de Pals

Dissabte 4 de maig

Individual Medal Play

Inscripció

Aprofitem per convidar-vos a veure les fotos del viatge que vàrem aquesta Setmana Santa a Irlanda del Nord del 13 al 19 d'abril.

Fotos Irlanda


I parlant de viatges, us informem del proper viatge que tenim previst: del 12 al 16 de juliol a la Toscana (Itàlia). Un viatge fantàstic a la millor zona de Itàlia, per gaudir dels millors camps, en un hotel de luxe i amb visites turístiques a Florència, Pisa, ... Un viatge per gaudir en companyia!

Viatge Toscana - 12 al 16 de juliol


Veure totes les notícies

Patrocinadors