CiCaGolf - Notícies


  • Juliol20


Resultats

Golf Sant Vicenç de Montalt

Dissabte 20 de juliol

Individual Stableford


Primera prova de la temporada del CiCaEstiu 2019 al Golf Sant Vicenç amb una participació de 63 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, paté, melmelada de Can Bech i begudes per a tothom.


Al finalitzar la prova, sorteig de diversos regals entre els que hi havia una bossa de golf, 2 caixes de boles Titleist Pro V, Polos Lacoste, lots de productes Can Bech, ...


El guanyador handicap del torneig va ser Jordi Gaixas, que està invitat a jugar la segona prova el proper dissabte 27 de juliol a Empordà Forest.


2a prova CiCaestiu

Empordà Golf - Forest

Dissabte 27 de juliol

Individual Stableford

Preu inscripció 65€

Inscripció

També estan obertes les inscripcions per a la desena prova del CiCaGolf 2019 al camp de R.C.G. El Prat els propers 6, 7 i 8 de setembre. Inscripcions Obertes!

Malauradament, en aquesta prova no es podrà jugar el dissabte pel matí, ja que hi haurà un torneig innamobible i l'altre camp estarà recentment punxat. Per tot això les inscripcions estan obertes per:
-Divendres matí (de 9h00 a 11h20)
-Divendres tarda (de 14h30 a 15h40)
-Dissabte tarda (de 14h00 a 16h00 pels dos tees)
-Diumenge matí (de 8h30 a 11h40)

Tot i que el preu habitual en aquest camp és de 75€, hem aconseguit una rebaixa de 5€ per a tots els jugadors quedant, per tant, en 70€ l'inscripció en totes les franges horàries.


10a prova CiCaGolf

R.C.G. El Prat

Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de setembre

Individual Stableford o Parelles Scramble

Inscripció

Veure totes les notícies

Patrocinadors