CiCaGolf - Notícies


  • Juliol27


Resultats

Empordà Golf - Forest

Dissabte 27 de juliol

Individual Stableford


Segona prova de la temporada del CiCaEstiu 2019 a l'Emporda Golf - Forest amb una participació de 61 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, paté, melmelada de Can Bech i begudes per a tothom.


A mig recorregut, sorteig de diversos regals entre els jugadors: un obsequi segur per cada grup de jugadors, entre els que hi havia 2 caixes de boles Titleist Pro V, Polos Lacoste, paraigües de golf, caixes de cervessa Damm, lots de productes Frit Ravich, lots de productes Can Bech, ...


El guanyador handicap del torneig va ser Jackes Hamon amb 41 punts, que està invitat a jugar la tercera prova el proper dissabte 3 d'agost al Golf La Roca.


3a prova CiCaestiu

Golf La Roca

Dissabte 3 d'agost

Individual Stableford

Inscripció

També estan obertes les inscripcions per a la desena prova del CiCaGolf 2019 al camp de R.C.G. El Prat els propers 6, 7 i 8 de setembre. Inscripcions Obertes!

Malauradament, en aquesta prova no es podrà jugar el dissabte pel matí, ja que hi haurà un torneig innamobible i l'altre camp estarà recentment punxat. Per tot això les inscripcions estan obertes per:
-Divendres matí (de 9h00 a 11h20)
-Divendres tarda (de 14h30 a 15h40)
-Dissabte tarda (de 14h00 a 16h00 pels dos tees)
-Diumenge matí (de 8h30 a 11h40)

Tot i que el preu habitual en aquest camp és de 75€, hem aconseguit una rebaixa de 5€ per a tots els jugadors quedant, per tant, en 70€ l'inscripció en totes les franges horàries.


10a prova CiCaGolf

R.C.G. El Prat

Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de setembre

Individual Stableford o Parelles Scramble

Inscripció

Veure totes les notícies

Patrocinadors