CiCaGolf - Notícies


  • Agost10


4a prova CiCaestiu

Golf Montanyà

Dissabte 10 d'agost

Individual Stableford


Quarta prova de la temporada del CiCaEstiu 2019 al Golf Montanyà amb una participació de 106 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, paté, melmelada de Can Bech i begudes per a tothom. També els productes dolços de HARIBO.


A mig recorregut, sorteig de diversos regals entre els jugadors: un obsequi segur per cada grup de jugadors, entre els que hi havia: un putt Taylor Made, caixes de boles Titleist Pro V, Srixon i Taylor Made, Polos Lacoste, paraigües de golf, caixes de cervessa Damm, lots de productes Frit Ravich, lots de productes Can Bech, ...


El guanyador handicap del torneig va ser Joan Jané amb 42 punts, que està invitat a jugar la cinquena prova el proper dissabte 24 d'agost al Torremirona.


5a prova CiCaestiu

Torremirona Golf Resort

Dissabte 24 d'agost

Individual Stableford

Inscripció

També estan obertes les inscripcions per a la desena prova del CiCaGolf 2019 al camp de R.C.G. El Prat els propers 6, 7 i 8 de setembre. Inscripcions Obertes!

Malauradament, en aquesta prova no es podrà jugar el dissabte pel matí, ja que hi haurà un torneig innamobible i l'altre camp estarà recentment punxat. Per tot això les inscripcions estan obertes per:
-Divendres matí (de 9h00 a 11h20)
-Divendres tarda (de 14h30 a 15h40)
-Dissabte tarda (de 14h00 a 16h00 pels dos tees)
-Diumenge matí (de 8h30 a 11h40)

Tot i que el preu habitual en aquest camp és de 75€, hem aconseguit una rebaixa de 5€ per a tots els jugadors quedant, per tant, en 70€ l'inscripció en totes les franges horàries.


10a prova CiCaGolf

R.C.G. El Prat

Divendres 6, dissabte 7 i diumenge 8 de setembre

Individual Stableford o Parelles Scramble

Inscripció

Veure totes les notícies

Patrocinadors