CiCaGolf - Notícies


  • Nov4


El proper dissabte 30 de novembre es celebrarà la FINAL CICAGOLF 2019. La prova es disputarà en el recorregut Stadium de PGA Golf Catalunya i la sortida està prevista a tiro a les 9h30. La inscripció a la prova està limitada als jugadors classificats. Podeu veure la llista de jugadors classificats. Els guanyadors handicap individual i la parella guanyadora handicap de la Final tindran com a premi una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya per disputar la Ryder CiCaGolf. El preu de la prova és de 75€.

Per facilitar la participació a tots els jugadors interessats, s'obrirà també la participació a jugadors no classificats. En aquest cas jugaran en el recorregut Tour en sortides a partir de les 9h00. Els guanyadors d'aquest torneig paral·lel tindran un premi especial.

Al finalitzar la prova farem el dinar d'entrega de premis i sorteig final. Aquest dinar es farà en el Hotel Balneari Vichy Catalàn, a Caldes de Malavella, a menys de 5 minuts del camp.

El preu del menú és de 40€. Hi haurà un menú especial per infants (menys de 14 anys) al preu de 20€. El Menú està compost per:
Copa de Cava de benvinguda i xips a la zona del piano bar
Pica pica a taula, format per:
- Amanida de temporada amb carxofes, verat en escabeix i magrana
- Taula de patés fets a casa amb torradetes i confitures
- Pissarra de formatges amb melmelada de gerds i gingebre
- Croquetes de pernil
- Tartaleta de verduretes, confitura de tomàquet i formatge de cabra
- Risotto de bolets de temporada i parmesà
Galta de vedella a l'Oporto amb ceba caramelitzada
Brownie amb gelat de vainilla i xocolata calenta
Vi blanc i vi negre DO Empordà. Aigües i cafès.

Un cop acabat el dinar, es passarà a la entrega de premis dels guanyadors de la temporada 2019 i al FABULÓS sorteig. Com cada any, TOTS ELS JUGADORS ASSISTENTS AL DINAR TINDRAN OBSEQUI en el sorteig.

Al ser una prova tancada als jugadors classificats, el pagament (conjunt, tant del GF com del dinar) s'ha de fer per algun d'aquests dos mètodes:
- Ingrés al número de compte del Banc Sabadell ES95 0081 0178 6000 0136 5445 (cal indicar nom del jugador i nombre de dinars)
- Efectiu en el mateix restaurant (no en el camp de golf).

Recordeu, 75€ per jugador, 40€ pel dinar i 20€ dinar infantil


Final CiCaGolf

PGA Golf de Catalunya

Dissabte 30 de novembre

Individual Stableford o Parelles Fourball

Inscripció

Abans però d'aquesta Final, els guanyadors de cada camp del CiCaGolf 2019 (tant individual com parelles) seran invitats al Màsters CiCaGolf 2019 que es disputarà a PGA (Tour) el diumenge 17 de novembre, on farem una Ryder "Individual vs Parelles". L'equip perdedor paga l'aperitiu. Podeu veure el llista de jugadors que podran disputar aquest torneig exclusiu. Caldrà que els interessats avisin a l'organització, ja sigui per mail o per telèfon, la seva disposició a venir a la prova.


Veure totes les notícies

Patrocinadors