CiCaGolf - Notícies

  • Nov30


Resultats

FINAL CICAGOLF 2019


El passat dissabte 30 de novembre vàrem celebrar la Final CiCaGolf 2019, on es van decidir els últims guanyadors de l'estada de 4 dies a La Sella Golf Resort (Alacant). Finalment van ser l'Arnau Alba a individual i la parella formada per Christian Pagés i Francesc Alba els guanyadors de la prova disputada en el recorregut Stadium.

Podeu veure les classificacions de la Final CiCaGolf 2019.

Final Individual Stadium

Final Parelles Stadium

Final Individual Tour

També es vàren entregar els premis als guanyadors finals del CiCaGolf 2019, CiCaEstiu i Medal Tour. En total, 20 jugadors i jugadores gaudiran de 4 dies a La Sella a gaudir de la Ryder CiCa del 21 al 24 de febrer.


En aquest dinar es va fer un sorteig on tots els jugadors participants vàren obtenir obsequi assegurat: un drive Titleist TS3, fustes Taylor Made i Ping, Wedges Titleist Vokey, Putts Taylor Made, Boles, pernils, polos, rellotges, ...


Molt especial va ser el sortieg d'un viatge a Valderrama, gràcies a ALISGOLF. La guanyadora va ser la Violant Garrido. Felicitats!


També vàrem sorteijar un Drive Custom, gràcies a TOT GOLF. L'afortunat va ser l'Antoni Segovia. Felicitats!

Però dos jugadors vàren sortir especialment contents: Són Jordi Palomeras i Enric Sabrià, guanyadors de l'IPhone XR 64Gb, gràcies al patrocini de Soriano Comunicacions i Tot IP, que vàren fer entrega d'aquests magfnífics regals.


També es vàren presentar els dos viatges que farem el 2020: el viatge a LA SELLA i l'espectacular viatge a PEABLE BEACH, on jugarem en el mítics camps de la península de Monterrey: Peable Beach Championship Links, Spanish Bay, Spyglass i Del Monte Golf Club. Podeu veure els programes del viatge aqui mateix. Els interesats per qualsevol dels dos viatges, heu de confirmar-ho abans del 7 de gener, per tal de reservar les habitacions, vols, ... Podeu fer-ho per mail o per telèfon al 605540956

Viatge a La Sella - 21 al 24 de febrer

Viatge a Peable Beach - 3 al 11 d'abril

Podeu veure les fotos de l'entrega de premis a:

Fotos del dinar d'entrega de premis

Per acabar, aprofitem per dir-vos que ja podeu veure un avançament del reglament del 2020, amb el calendari, camps i ... algunes sorpreses.

Reglament Individual 2020

Reglament Parelles 2020

Reglament CiCaEstiu 2020

Reglament Medal Tour 2020

Veure totes les notícies

Patrocinadors