CiCaGolf - Notícies


  • Des31


1a prova CiCaGolf 2020

Golf de Pals

Divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12 de gener

Individual Stableford o Parelles Scramble

Inscripció

Primera prova del CiCaGolf 2020, amb moltes novetats, més premis i millors obsequis per a tots els jugadors CiCa.

- Els jugadors poden sumar punts CiCa tant en el circuit CiCaGolf, com en els circuits CiCaEstiu i en el Medal Tour. Més opcions per fer punts i per tant de guanyar més i millors premis.
- Hi haurà tres premis especials per als tres jugadors que aconsegueixin més punts CiCa amb els seus 10 millors resultats. Podran escollir, per ordre de més a menys punts, entre un IPhone 11, un carro de golf elèctric CarryGolf i un val de 400€ a gastar a la botiga The Golf Square.
- Els jugadors obtindran obsequis en les proves dels tres circuits, cada dos proves fins a la prova 24. Hi haurà tres obsequis personalitzats: en les proves número 12, la número 18 i finalment un obsequi especial pels que disputin les 24 proves de l'any.
- Nou sistema de puntuació pel Circuit Medal Tour, similar a l'actual sistema de la FedExCup. Emoció fins a la última prova!
- Afegim la categoria Dames en el CiCaEstiu i la categoria Scratx en el circuit Medal Tour.
- Hi ha un total de 22 estades de quatre dies en un resort de fora de Catalunya pels guanyadors dels tres circuits. També 21 espatlles Gran Reserva Batallé de premi per altres guanyadors.
- Mantenim el preu de 63€ divendres i 68€ cap de setmana.
- Mantenim l'alt nivell de l'avituallament a mig recorregut: torrades de pa de pagès amb embotit de Girona, pastes, refrescos de tot tipus, cafè, caldo Aneto, cervesses Damm,... i les famoses Croquetes La Croket.

Podeu veure els quatre reglament dels circuits CiCa 2020 tot seguit, clickant al botó corresponent:

Reglament Individual 2020

Reglament Parelles 2020

Reglament CiCaEstiu 2020

Reglament Medal Tour 2020


Veure totes les notícies

Patrocinadors