CiCaGolf - Notícies


  • Juny17


NORMES ESPECIALS COVID19 PELS PROPERS TORNEIGS:

26, 27 i 28 DE JUNY A PGA STADIUM / 10, 11 i 12 DE JULIOL A EMPORDÀ LINKS


Per les dues properes proves CiCaGolf (de moment), i a causa de les mesures de sanitat per prevenir el contagi de la Covid19, hem decidit (seguin les directrius de la Federació Española de Golf) les següent mesures:

- Els objectes artificials del camp no es poden tocar i es consideren obstruccions inamovibles. Això inclou l'asta de la bandera, estaques que marquen les zones de penalització i les de terreny en reparació, barres de sortida, indicadors...
- El punt anterior implica que haurem de puttejar, sempre, amb la bandera posada.
- També implica que, quan una estaca o altre objecte artificial ens molesti per executar el cop (tant per que toca o està en o sobre la bola, per interferir en l'àrea del stance o del swing pretès) haurem d'alleujar-nos sense penalitat. Recordeu que l'alleujament és fa dropant la bola dins de l'àrea d'alivi segons (regla 14.3).
a) Punt de referència (el més proper d'alivi total en l'àrea general).
b) Àrea d'alivi de longitud un pal.
c) No més a prop de forat.
- Això també implica que no hi haurà els típics "rastrillos" per allisar els bunkers. Per tant, si anem en un bunker, haurem d'allisar-los amb un pal o amb els peus.
- Està prohibit l'ús de caddies. Sí pot haver-hi acompanyants que hauran d'estar a una distància de seguretat de tots els jugadors.
- No està permès cedir el pas als jugadors del grup del darrera.
- El jugadors no podran compartir ni prestar-se cap tipus d'equipament (tees, guants, boles, ...)

Us adjuntem el Protocol de Competicions de la Federació Española de golf, referent a aquestes normes de joc

A més, per aquestes dues proves CiCaGolf, i com a mesures addicionals, hem decidit:

- No hi haurà premis d'aproximació ni drive més llarg.
- La recepció de PGA encara està tancada. Només funciona el Caddie Màster, per recollir buggies, .... Per tant, els jugadors podran anar directament al tee de sortida, on les targetes seran entregades per l'organització i ja es donarà directament al jugador corresponent (no al seu marcador). Al finalitzar, es repassaran les targetes cantant els resultats, seran signades primer pel jugador i després pel marcador (aquest netejant-se les mans amb gel hidroalcohòlic) i finalment les targetes es posaran en una caixa que hi haurà al forat 19 on hi haurà una carpa per recollir les targetes i on, a més, els jugadors podran agafar els obsequis CiCa que els corresponen
- Sí que estaran oberts els vestuaris, encara que amb aforament limitat.
- L'avituallament al finalitzar la primera volta consistirà en un entrepà (generós, que ja estarà fet i embolicat), una peça de fruita i una beguda a escollir.
- Hem establert una rebaixa de 3€ en el preu d'inscripció per aquestes dues proves. Per tant, a PGA els preus seran de 67€ divendres i 72€ cap de setmana. A Empordà, els preus seran de 60€ i 65€ respectivament.

I per acabar, una notícia que ens afecta a tots: ja està vigent el nou sistema de Handicap Mundial, amb diferències amb el handicap anterior EGA, sobretot pel que fa a pujades i baixades.

Podeu veure un vídeo informatiu sobre el nou Handicap Mundial


4a prova CiCaGolf 2020

PGA Golf Catalunya - Stadium

Divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de juny

Individual Stableford o Parelles Scramble

Inscripció

Veure totes les notícies

Patrocinadors