CiCaGolf - Notícies


  • Nov10


CiCaGolf 2020: suspeses totes les proves fins el 2021!!!


Com us podeu imaginar, aquesta no és la notícia que voldríem donar, però pensem que és el que cal fer pel bé de tots: El CiCaGolf 2020 queda definitivament ajornat fins l'any vinent. Per tant, la primera conseqüència és que la prova del Golf Costa Brava que s'havia de disputar aquest proper cap de setmana queda definitivament suspesa, com també les proves de Torremirona i Golf Sant Vicenç que ja es van ajornar en el seu moment. Així també, queda suspesa la Final CiCaGolf que s'havia de disputar el 28 de novembre a PGA Golf Catalunya.

I us preguntareu com queden les diferents classificacions, premis, obsequis, ... En definitiva, com queda el CiCaGolf 2020?. Doncs després de rumiar-ho molt, hem decidit posar per davant de tot els interessos dels jugadors CiCa i seguint aquest principi, i fent un gran esforç, hem decidit el següent:

- El CiCaGolf 2020 es completarà amb les tres primeres proves que es disputin del CiCaGolf 2021. En aquests moments són PGA Stadium, Golf de Pals i Golf La Roca els mesos de gener i febrer del 2021 (si es poden disputar i sinó, les tres primeres que es puguin fer). Aquests proves comptaran com a les tres primeres del circuit 2021, però també com a les tres proves que falta per disputar del circuit 2020. D'aquesta manera els jugadors, amb la inscripció a tres proves, podran puntuar per les sis proves dels dos circuits.
- La Final prevista a PGA Stadium el 28 de novembre queda ajornada a una nova data del 2021 per determinar. En aquesta nova data es farà també l'entrega de premis, obsequis i sorteig habitual de cada any.
- Tots el premis previstos en el reglament 2020 es mantindran tal i com estaven previstos inicialment. Per tant, no reduïm el nombre de viatges que es poden guanyar, ni els nombre d'altres premis que donem per les diferents categories.
- El viatge del guanyadors, previst com cada any pels mesos de febrer o març, queda ajornat a una nova data, segurament pels mesos de juny o juliol de 2021.
- Pel que fa als punts, al no poder-se disputar més proves durant aquest 2020, els jugadors ja poden demanar els premis que volen a canvi dels punts aconseguits. Es mantenen els mateixos premis previstos inicialment.
- Tal i com marca el reglament, hi ha tres premis especials per als tres jugadors que aconsegueixin més punts CiCa amb els seus 10 millors resultats. Podran escollir, per ordre de més a menys punts, entre un IPhone 11, un carro de golf elèctric Carrygolf i un val de 400€ a gastar a la botiga The Golf Square. Doncs bé, al haver acabat la possibilitat de fer més punts, els guanyadors d'aquests tres premis ja es coneixen i són: Jordi Murtra (que serà el primer a triar premi), Ignasi Ibanyez (que serà el segon) i Daniel Calveras (que serà el tercer).
- Pel que fa als obsequis que donem per prova disputada, hem decidit fer un canvi: Per aconseguir l'obsequi del polo personalitzat només caldrà haver disputat 9 proves durant el 2020 (abans eren 12). I per aconseguir la jaqueta Adidas personalitzada caldrà haver disputat 13 proves (abans eren 18). En els propers dies us anirem demanant les talles i els noms per personalitzar dels jugadors afectats (si no ho tenim ja).

Com veieu, un gran esforç per part nostre, tot i que aquest ha estat un any molt complicat. Però volem premiar als jugadors CiCa amb els premis i obsequis que estaven previstos inicialment, encara que les condicions hagin canviat. En tot cas, gràcies a tots vosaltres per la paciència que heu tingut aquest dies i ... Fins l'any vinent!


Veure totes les notícies

Patrocinadors