CiCaGolf - Notícies


  • Nov13


Final CiCaGolf 2021

PGA Catalunya - Stadium

Dissabte 27 de novembre

Individual Stableford o Parelles Fourball

Inscripció

El proper dissabte 27 de novembre es disputarà la Final CiCaGolf 2021 al camp de PGA Catalunya - Stadium. La inscripció a la prova està limitada als jugadors classificats, tot i que per facilitar la participació a tots els jugadors interessats, s'obrirà també la participació a jugadors no classificats. Podeu veure la llista de jugadors classificats. Els guanyadors handicap individual i la parella guanyadora handicap de la Final tindran com a premi una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. Els guanyadors del torneig paral·lel tindran un premi especial.

Al finalitzar la prova farem el dinar d'entrega de premis i sorteig final. Aquest dinar es farà a l'Hotel Balneari Vichy Catalan, a Caldes de Malavella, a 5 minuts del camp de golf.

El Menú està compost per:
- Aperitiu per a compartir:
Croquetes marineres de xipirons amb la seva tinta
Musclos al vapor de vi blanc
Tartar de salmó salvatge amb guacamole, brots vers i mango texturitzat
Taula d'embotits amb pa amb tomàquet
- Bloc de xai a les 7 hores amb graten de patata a la crema d'herbes fresques
- Tatin de poma amb gelat de canyella i cafè
- Aigües Minerals Vichy Català i Les Creus. Selecció de vins Roca i Mora DO Catalunya. Cafès i infusions

Un cop acabat el dinar, es passarà a la entrega de premis dels guanyadors de la temporada 2021 i al sorteig. Com cada any, TOTS ELS JUGADORS ASSISTENTS AL DINAR TINDRAN OBSEQUI en el sorteig.

El pagament (conjunt, tant del GF com del dinar) s'ha de fer per algun d'aquests dos mètodes:
- Ingrés al número de compte del Banc Sabadell ES95 0081 0178 6000 0136 5445 (cal indicar nom del jugador i nombre de dinars)
- Per Bizum al telefon 605540956.

Els preus són:
- Torneig de golf: 75€
- Dinar: 40€. Pels menors de 14 anys, hi ha menú infantil al preu de 20€
- Torneig de golf + dinar: Si es paga per avançat, els preu del conjunt serà de 110€. Si es paga el mateix dia, serà de 115€


Recordeu que segurament heu obtingut punts CiCa que podreu bescanviar per obsequis. La data màxima és el mateix dia de la final, 27 de novembre. Us aconsellem que demaneu els vostres obsequis quan abans millor (per mail, whatsapp, ...), ja que el nombre d'unitats disponibles d'alguns dels obsequis es limitada. Els punts guanyats per cada jugador els podreu consultar al link Premis per Forat.


Aprofitem per informar-vos que el dissabte 4 de desembre organitzem un torneig per ajudar al meu nebot i treballador CiCa, en Marc Sabrià, a la seva nova aventura per ser Professional de Golf. És un torneig molt divertit, on podràs comprar "Mulligans" i així podras repetir els cops dolents (segur que en fas algún, oi?). Hi haurà un Beat The Pro al forat 11, premis als pars 3, avituallament i al finalitzar el recorregut pica-pica amb entrega de premis i sorteig. El preu de la prova és de 72€ i la forma de pagament serà la mateixa que en el cas de la final CiCa: transferència al compte indicat abans o bizum. Al fer el pagament, ja constarà la corresponent inscripció (només cal posar el vostre nom i cognoms).Veure totes les notícies

Patrocinadors