CiCaGolf - Notícies


  • Nov24


Final CiCaGolf 2021

PGA Catalunya - Stadium

Dissabte 27 de novembre

Individual Stableford o Parelles Fourball

Consultar horaris

Ja podeu consultar els horaris de la final CiCaGolf 2021. Les sortides dels jugadors classificats (tant parelles com individual) s'ha fet per estricte ordre de handicap. Aquests jugadors surtiran pels forats 7 al 18. Les sortides del torneig paral·lel (no classificats) es farà pels forats 1 al 6.


Nota important:

Segons la nova proposta del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, caldrà portar el certificat Covid per poder accedir al menjador on farem el dinar i l'entrega de premis.


Recordeu que cal fer el pagament del torneig per anticipat. Aquest és pot fer per algun d'aquests dos mètodes:
- Ingrés al número de compte del Banc Sabadell ES95 0081 0178 6000 0136 5445 (cal indicar nom del jugador i nombre de dinars, si és el cas)
- Per Bizum al telefon 605540956.

Els preus són:
- Torneig de golf: 75€
- Dinar: 40€. Pels menors de 14 anys, hi ha menú infantil al preu de 20€
- Torneig de golf + dinar: Si es paga per avançat, els preu del conjunt serà de 110€. Si es paga el mateix dia, serà de 115€


També us informem que el club PGA Catalunya està fent feines de manteniment al recorregut Stadium. De cares a la prova del dissabte 27 de novembre, aquestes feines afecten al zones properes als greens dels forats 1, 2 i 4. En aquests forats, hi haurà zones de dropatge on dropar la bola en cas que la bola reposi en una d'aquestes zones senyalades com a terreny en reparació.


Aprofitem per informar-vos que el dissabte 4 de desembre organitzem un torneig per ajudar al meu nebot i treballador CiCa, en Marc Sabrià, a la seva nova aventura per ser Professional de Golf. És un torneig molt divertit, on podràs comprar "Mulligans" i així podras repetir els cops dolents (segur que en fas algún, oi?). Hi haurà un Beat The Pro al forat 11, premis als pars 3, avituallament i al finalitzar el recorregut pica-pica amb entrega de premis i sorteig. El preu de la prova és de 72€ i la forma de pagament serà la mateixa que en el cas de la final CiCa: transferència al compte indicat abans o bizum. Al fer el pagament, ja constarà la corresponent inscripció (només cal posar el vostre nom i cognoms).Veure totes les notícies

Patrocinadors