CiCaGolf - Reglament - Modalitats

Individual:

Individual:

El Handicap de joc de cada jugador es calcularà en base al 95% del que li correspondría segons la voloració del camp (Handicap del jugador x Valor Slope del camp/113 + Valor del camp - Par), segons marca el Sistema Mundial de Handicap (SMH).

Individual

Ocultar

Scramble:

Scramble:

En la modalitat Scramble cada jugador surt amb la seva pròpia bola. Pel següent cop es tria la bola més convenient de les que s'han jugat. Des d'aquest punt, tornen a jugar els dos jugadors i així successivament fins acabar el forat. El número de cops, per cada forat, serà el de la primera bola que entri en el forat.

Si la bola està en el carrer, els dos jugadors faran el següent cop col·locant la bola, no més lluny d'una tarja, sense acostar-se al forat, del lloc on estava la bola triada. Si la bola triada està en el rought o en un obstacle, aquesta es jugarà com està, dropant l'altra bola en el punt més proper d'on estava l'altra, sense perjudicar-se per la petjada del cop acabat de jugar pel company. Si la bola està en un bunker, la segona bola ha de ser col·locada en un lloc el més a prop possible d'on ha jugat el company, sense guanyar distància. És pot arreglar el bunker abans de col·locar aquesta segona bola.

Jugar abans o després la bola escollida es opció lliure de l'equip, però quant aquesta està en el rought o en un obstacle, no podrà ser moguda.

El Handicap de joc de l'equip es calcularà amb la suma del 35% del handicap baix i el 15% del handicap alt, segons marca el Sistema Mundial de Handicap (SMH).

Scramble

A la modalitat Scramble no hi han pujades ni baixades de handicap.

Ocultar

Greensome Chapman:

Greensome Chapman:

En la modalitat Greensome Chapman cada jugador executa el seu cop de sortida i juga després el segon cop amb la bola del company, per continuar el joc amb una de les dues boles lliurement escollida, alternant els cops.

El Handicap de joc de l'equip es calcularà amb la suma del 60% del handicap baix i el 40% del handicap alt, segons marca el Sistema Mundial de Handicap (SMH).

Greensome Chapman

A la modalitat Greensome Chapman no hi han pujades ni baixades de handicap.

Ocultar

Fourball:

Fourball:

En la modalitat Fourball cada jugador que forma una parella juga la seva pròpia bola, puntuant el millor resultat net dels dos a cada forat.

Cada jugador de l'equip juga amb el 85% del seu handicap de joc, segons marca del Sistema Mundial de Handicap (SMH).

Fourball

Ocultar

Escull una opció

  • CiCaGolf Individual
  • CiCaGolf Parelles
  • CiCaEstiu
  • Modalitats

Patrocinadors