CiCaGolf - Reglament Parelles

Descarregar en format PDF

Sistema de competició en el CiCaGolf Parelles:

Sistema de competició en el CiCaGolf Parelles:

El circuit consta de dotze proves que es disputaran en tres modalitats diferents (Scramble, Greensome Chapman i Fourball). Totes les proves seran amb el sistema de puntuació Stableford. Els equips seran de dos jugadors més un reserva (opcional). Cap jugador pot formar part de més d’un equip.

Per a la classificació general (tant Handicap com Scratx) comptaran els tres millors resultats de cada modalitat. Per a la classificació de cada modalitat comptaran els quatre resultats de la modalitat corresponent. Hi haurà una classificació general Fidelitat on comptaran els dotze resultats. També hi haurà una classificació de parelles Familiars (pares i fills, germans, matrimonis ...). Per aquesta classificació comptaran els mateixos resultats que en la classificació general Handicap (si en una prova jugués un suplent i aquest no fos de la família, el seu resultat no comptaria per aquesta classificació).

Com a regla local a totes les proves del CiCaGolf Parelles, es permet utilitzar aparells de medició de distància. Es col•loca bola en el carrer en totes les proves del circuit. Les regles locals seran les permanents de la Federació Catalana de Golf.

Ocultar

Inscripcions:

Inscripcions

Fins a les 20h del dimecres abans de cada prova, bé trucant al camp o bé a la pàgina web. Els preus són:

 • Divendres: 65€
 • Dissabte o diumenge: 70€

En el camp de PGA Catalunya el preu serà de 70€ divendres i 75€ dissabte o diumenge

Ocultar

Final CiCaGolf:

Final CiCaGolf:

El dissabte 27 de novembre de 2021 es disputarà a PGA Catalunya - Stadium la Final CiCaGolf 2021. La participació a aquesta prova estarà limitada als jugadors classificats (amb l'excepció d'alguns compromisos de l'organització). Els guanyadors Handicap (tant Individual com de Parelles) obtindran una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. Estaran classificats tots els jugadors que han disputat un mínim de 11 proves del CiCaGolf i del CiCaEstiu de la temporada 2021.

Els jugadors classificats per a la Final CiCaGolf podran jugar-la en Individual o en Parelles independentment de la modalitat jugada durant el circuit. Es permetrà que juguin parelles amb un sol jugador classificat per a la Final. En cas de guanyar una d'aquestes parelles, el premi del jugador no classificat passarà a la següent parella classificada (mitja estada per cadascú). Si aquesta parella també fos una d'aquestes, l'estada serà pel jugador classificat.

Ocultar

Premis a cada camp:

Premis a cada camp:

Els guanyadors handicap de cada camp obtindran 16 punts CiCa (per jugador).

 • Premis al millor resultat brut en tots els forats del camp. Aquests guanyadors obtindran 6 Punts CiCa (per jugador). A cada camp, si un jugador obté el millor resultat brut en més d'un forat, guanyarà premi en el forat amb el handicap més alt, agafant com a guanyador de l'altre forat al segon classificat, i així successivament. En cas d’empat en el resultat brut d’un forat, guanyarà la parella amb la suma de handicap més alta.
 • A més, els jugadors poden guanyar Punts CiCa segons el següent barem:
  • 2 punts per Birdie aconseguit (per jugador).
  • 6 punts per Eagle aconseguit (per jugador).
  • 16 punts per Albatros aconseguit (per jugador).
  • 24 punts pel jugador que fa un Hole in One .
  • 6 punts pel guanyador de cada aproximació a par 3.
  • 6 punts pel guanyador del premi de drive més llarg (masculí i femení).

Hi haurà una llista d'obsequis amb els Punts Cica necessaris per a guanyar-los. Els jugadors podran bescanviar els seus punts en qualsevol moment de la temporada abans del 27 de novembre. No es poden acumular punts entre diferents jugadors.

Hi haurà tres premis especials per als tres jugadors que aconsegueixin més punts CiCa amb els seus 10 millors resultats. Podran escollir, per ordre de més a menys punts, entre un un carro de golf elèctric CarryGolf, un IPhone i un val regal de 500€ a les botigues DePique. Aquests regals seran a canvi de tots els seus punts CiCa aconseguits durant el 2021. En cas d'empat entre dos o més jugadors, guanyarà el jugador que tenia el handicap més baix en la primera prova disputada.

Ocultar

Premis finals del circuit en el CiCaGolf Parelles:

Premis finals del circuit en el CiCaGolf Parelles:

 • 8 estades de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. Aquestes estades seran per a la parella guanyadora de la classificació general handicap, la parella guanyadora de la classificació scratx, la parella guanyadora de la classificació fidelitat i per a la parella guanyadora handicap de la Final CiCaGolf.
 • 8 espatlles Gran Reserva Batallé. Aquestes espatlles seran per a les parelles guanyadores de cada modalitat i per la parella guanyadora en la classificació família.

Ocultar

Guanyadors múltiples en el CiCaGolf Parelles:

Guanyadors múltiples en el CiCaGolf Parelles:

 • A efectes de guanyadors múltiples en diferents categories, l'ordre d'elecció serà la dels millors classificats de les classificacions: Scratx, Handicap, Fidelitat, Modalitat i Família.
 • Si una parella guanya dues o més Modalitats, només obtindrà obsequi per una d’elles, sent els altres obsequis per a la següent parella classificada amb menys diferència de punts respecte a la primera.
 • Si un dels guanyadors de la Final CiCaGolf ja tenia el premi d'una espatlla com a guanyador d'una altra classificació, el premi de l'espatlla passarà al següent classificat d'aquella classificació.

Ocultar

Desempats en el CiCaGolf:

Desempats en el CiCaGolf:

 • En cas d’empat final en la classificació d’una prova, guanyarà la parella amb la suma de Handicap més baixa.
 • En cas d’empat final en qualsevol classificació final, guanyarà la parella amb la suma de Handicap més baixa (més alta per a la classificació Scratx). Per establir el Handicap de la parella, s’agafarà el Handicap de la primera prova disputada per cada parella.

Ocultar

Escull una opció

 • CiCaGolf Individual
 • CiCaGolf Parelles
 • CiCaEstiu
 • Modalitats

Patrocinadors