CiCaGolf - Notícies

  • Oct23


Resultats

CLUB DE GOLF COSTA BRAVA

Divendres 21, dissabte 22 o diumenge 23 d'octubre

Individual Stableford o Parelles Scramble

Guanyador Individual

Didier Altman

41 punts

Guanyador Parelles

Marc Sabrià

42 punts

Guanyador Parelles

Miguel Esteruelas

42 punts


Dotzena i última prova de la temporada CiCaGolf 2016 al camp del Club de Golf Costa Brava. Vàrem tenir un bon temps per jugar a golf divendres i diumenge, pero dissabte el jugadors van patir una pluja constant durant un parell d'hores que va dificultar el joc aquest dia i va provocar algunes baixes. Això va fer que baixés la mitjana de jugadors i finalment "només" 164 jugadors van participar en aquesta prova.


A més, els premis a cada forat del camp tenen els següents guanyadors:

El jugadors premiats han obtingut punts que podran bescanviar per obsequis quan vulguin. Podeu veure informació del premis de cada forat al link Premis per Forat.

El concurs de putts va ser guanyat amb 15 cops per Arnau Alba que s'ha classificat per la VII Trobada CiCaGolf.

Precisament el proper esdeveniment que tenim és la VII Trobada CiCaGolf el dijous 8 de desembre al PGA Golf de Catalunya. La Trobada CiCaGolf és una diada reservada exclusivament als jugadors classificats (guanyadors de putt o de drive de qualsevol prova de CiCaGolf del 2016), a més d'alguns jugadors invitats per la organització.

Els jugadors classificats definitivament per aquesta VII Trobada CiCaGolf els trobareu al link Trobada

Cal que aquests jugadors confirmin la seva assistència abans del diumenge 27 de novembre per poder preparar les targetes, ...

Veure totes les notícies

Patrocinadors