CiCaGolf - MarshalsLa Qualifying School Final 2019 (més coneguda com a PQ) es disputarà en els dos recorreguts de Lumine Golf (Lakes i Hills) entre els dies 15 i 20 de novembre. Necessitem un volum important de voluntaris per fer de Marshals per a les diferents tasques. Tots els interessats podeu apuntar-vos en el formulari adjunt. A partir del 2 de novembre rebreu informació per confirmar la vostra participació. Els interessats hauran d'inscriure's com a mínim a dos dies de feina.

Fer Inscripció

INFORMACIÓ EN GENERAL:

Informació general sobre les PQ:

Informació general sobre les PQ:

Entre el divendres 15 i el dimecres 20 de novembre es disputen les "Finals Qualifying School", o sigui la prova final de la classificació del Circuit Europeu per l'any vinent. Els 25 millors jugadors d'aquesta prova guanyaran la targeta per jugar l'European Tour 2020.

Les PQ Finals es disputen en els dos camps (Lakes i Hills) de Lumine Golf. Hi ha 156 jugadors classificats que jugaran durant els quatre primers dies (dos dies a cada camp) i els 70 millors (més empatats) jugaran dos dies més només al camp Lakes. Les sortides són pel tee del 1 i pel tee del 10.

Els quatre primers dies de competició les sortides comencen a les 9h00. La última sortida de cada tee és a les 11h00. Els dos darrers dies l'horari de començament serà semblant, però depèn del jugadors que passin.

Els voluntaris hauran de ser al camp al voltant de les 8h30 i s'hauran de dirigir al "despatx" dels marshals (ja us indicarem on serà), per poder portar un control d'assistència, rebre les últimes instruccions i a més us donaran els tiquets d'esmorzar i dinar. Després d'esmorzar s'haurà d'anar al lloc indicat. En principi hi ha un sol torn de voluntaris, ja que els últims jugadors acabaran a quarts de quatre i no dona per fer dos torns. Alguns voluntaris (els que estan en els primers forats de cada recorregut) hauran acabat la seva tasca al voltant de les 14h. Per tant, els voluntaris que heu de marxar aviat cal que ens ho digueu i mirarem de posar-vos feines als forats 1 o 10.

Per qualsevol cosa, apunteu-vos el meu telèfon: 605 54 09 56 (Xavier). Si arribeu tard al camp, si teniu un problema, si no sabeu exactament què heu de fer,... estaré sempre connectat i disponible per si us puc ajudar. A més, disposaré d'ajudants que estaran pel camp contínuament per donar-vos un cop de mà.

Ocultar

Tasques a fer pels voluntaris:

Tasques a fer pels voluntaris:

Starter

Només en calen quatre. Han de dominar l’anglès i tenir experiència en torneigs professionals. Les sortides comencen a les 9h00 i acaben a les 11h00 (13 sortides). A partir d’aquesta hora, poden fer altres tasques. En principi estan assignats als mateixos voluntaris de l'any passat (per petició expressa de l'European Tour).

Main scoreboard o Pissarra principal

Manteniment de la pissarra principal de resultats. Està situat al costat de la casa club del camp Lakes. La feina consisteix en anar posant el resultats (tant els parcials forat a forat com els totals un com acabat) de tots els jugadors. La informació prové dels scorers que transmeten la informació a la caseta de resultats. Un voluntari estarà a la caseta preparant els números per que els altres voluntaris els posin a la pissarra.

On course leaderboard o Pissarra de camp

Són voluntaris que s’encarreguen de mantenir les pissarres de resultats dels leaders. Cada tauló només és per una dotzena de jugadors.

Scorer

Són els voluntaris que estan en el camp i informen als voluntaris de les tasques anteriors. N’hi ha cada tres forats (forats 3, 6, 9, 12, 15 i 18) de cada camp. S’han de situar entre el green i el tee següent (en un lloc que no molestin el grup del darrera) i preguntar als jugadors (o caddies) el resultat fet els últims tres forats. Cal saber una mica d’anglès.

Ball spoter

Són els voluntaris que estan situats en llocs estratègics del camp per indicar al grup que ve al darrera que ja poden jugar. Amb uns senyals concret indiquen que ja poden jugar i en cas de dubte, si la bola està fora límits o està controlada.

Walking scorer

Són els voluntaris que segueixen els partits estel·lars els dos darrers dies. Fan la mateixa tasca que els scorers, però només pel seu grup. En demanen un mínim de 6 per cadascun dels dos darrers dies. Cal saber anglès.

Carryboards

Són els voluntaris que van amb un grup concret i que porten una petita pissarra portàtil amb el resultat d'aquell partit. Aquest marshalls només són útils els dos darrers dies de competició, i sempre van amb els grups dels jugadors millors classificats.

Ocultar

Obsequis pels voluntaris:

Obsequis pels voluntaris:

Tots els voluntaris tindran:

  • Ticket per esmorzar i dinar a la casa club per cada dia de voluntari/a.
  • Green-Fee per cada dia de voluntari/a per jugar al camp Lumine Golf. Els Green-Fees són nominatius i caduquen el 31 d'agost de 2020. Els Green-Fees dels socis de Lumine no seran nominatius.
  • 1 Caixa de 3 Boles Titleist Pro V per cada dia de voluntari/a.

Ocultar

REPARTIMENTS DE TASQUES:

Repartiment de tasques pel divendres 15 de novembre

Repartiment de tasques pel dissabte 16 de novembre

Repartiment de tasques pel diumenge 17 de novembre

Repartiment de tasques pel dilluns 18 de novembre

Repartiment de tasques pel dimarts 19 de novembre

Repartiment de tasques pel dimecres 20 de novembre

Patrocinadors