Marshals Els dies 9 al 12 de juny es disputarà el Empordà Challenge prova puntuable pel circuit Challenge Tour. Necessitem voluntaris per fer de Marshals per a les diferents tasques. Tots els interessats podeu apuntar-vos en el formulari adjunt fins el 29 de maig. A partir del 30 de maig rebreu informació per confirmar la vostra participació. Els interessats hauran d'inscriure's com a mínim a dos dies de feina.

Fer Inscripció

INFORMACIÓ EN GENERAL:

Informació general sobre el torneig:

Informació general sobre el torneig:

Del dijous 9 d'abril al diumenge 12 de juny es disputarà a Empordà golf Resort recorregut Links el Empordà Challenge prova puntuable pel circuit Challenge Tour.

Hi haurà 156 jugadors que jugaran durant els dos primers dies en dos torns de joc (matí i tarda). Al acabar el divendres hi haurà un tall pels que jugaran dissabte i diumenge. Les sortides seran pel tee del 1 i també pel tee del 10 els dos primers dies.

Dijous i divendres hi haurà dos torns de voluntaris: els del torn de matí hauran d'estar al camp a les 8h30 fins a les 14h00. Els de la tarda començaran la seva tasca als volts de les 13h30 hi hauran d'estar fins a les 19h00. Dissabte i diumenge hi ha un únic torn que començarà a les 8h00.

Per qualsevol cosa, apunteu-vos el meu telèfon: 605 54 09 56 (Xavier).

Ocultar

Tasques a fer pels voluntaris:

Tasques a fer pels voluntaris:

Scorers

Són els voluntaris que estan en el camp i informen dels resultats a la central. Aquest cop intentarem que tots els grups de joc tinguin walking scorers, o sigui, un scorer per cada partit seguint cada grup els 18 forats. Dijous i divendres es possible que el scorers siguin estàtics, o sigui un per forat (i no un per grup). Cal saber una mica d’anglès.

Leaderboard o Pissarra de camp

Són voluntaris que s’encarreguen de mantenir les pissarres de resultats dels leaders. Estaran situades als forats 5, 9, 11, 13, 15, 16 i 18.

Ball spoter o Forecaddies

Són els voluntaris que estan situats en llocs estratègics del camp per indicar al grup que ve al darrera que ja poden jugar. Amb uns senyals concrets indiquen que ja poden jugar i en cas de dubte, si la bola està fora límits o està controlada.

Ocultar

Obsequis pels voluntaris:

Obsequis pels voluntaris:

Tots els voluntaris tindran:

  • - Pic-nic per dinar per cada dia de voluntari/a.
  • - Green-Fee per cada dia de voluntari/a per jugar al camp de Empordà Golf.

Ocultar

Patrocinadors