CiCaGolf - Notícies


  • Agost24


Resultats

Club de Golf Vallromanes

Divendres 24 d'agost

Individual StablefordCinquena prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 al Club de Golf Vallromanes amb una participació de quasi 100 jugadors. Camp en bones condicions. Temps molt agradable per la pràctica del golf, a pesar de les pèssimes previsions que parlaven de tempetes i plujes, ... Doncs ni una gota. Dia fantàstic de golf.

El guanyador handicap del torneig va ser Pablo Pla, que és el cinquè jugador classificat per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).

El guanyador del premi d'aproximació al forat 17 és en Juan Antonio Rubio que ha deixat la bola a 3m 12cm. El premi és la invitació a la següent prova del CiCaEstiu al Club de Golf Costa Brava.

Cal destacar que en aquesta darrera prova del CiCaEstiu es decidiran els guanyadors de les quatre categories. En handicap inferior hi ha una gran igualtat entre diversos jugadors: Encapçala en Jordi Nualart, però amb només un cop de diferència amb Jordi Corominas i Enric Serrano. Francesc Alba, Joan Nieto, Xavier Sabrià i Ramon Riba estan una mica més lluny, però cal tenir en compte a Carles Castiñeira, Lluís Molins i Paco Carrion que només tenen tres resultats i amb un bon resultat a Costa Brava poden emportar-se el premi gros.

A handicap superior, en Jordi Julià porta la veu cantant, però hi ha jugadors que amb un bon resultat a Sta Cristina li pensen treure el viatge que ja enflaira. Són en Joan Riubrogent, l'Orlando Garcia, Joan Antoni Alabart i sobretot en Robert Rocas Albas, que només té tres resultats i amb un bon quart els pot passar a tots.

A categoria scratx, Ramon Riba sembla que s'emportarà el viatge, però en Jordi Nualart, l'Enric Serrano i en Jordi Corominas estan al aguait per si tenen opcions...Atenció amb Carles Castiñeira, que amb una prova menys, sumarà tot el seu resultat.

Finalment, a la categoria Dames, Imma Ercoreca té uns cops d'avantage, però la Carmen Rocas Albas està a només 7 cops de diferència. A més, la Carme Oliva té només tres resultats i està a tant sols 25 punts de les seves dues rivals.

Per la darrera prova del Golf Costa Brava farem els horaris ajuntant els jugadors amb opcions reals en el mateix partit, de manera que serà com una final entre ells. Al finalitzar la prova, farem l'entrega de premis amb els guanyadors finals d'aquestes quatre categories. També farem el sorteig general del circuit (no hi haurà sortieg a mig recorregut com en les proves anteriors).


6a prova CiCaEstiu

Club de Golf Costa Brava

Dissabte 1 de setembre

Individual Stableford

Preu inscripció 65€ (Júniors 40€)

Fer Inscripció

Reglament CiCaEstiu 2018

Veure totes les notícies

Patrocinadors