CiCaGolf - Notícies

  • Des13


Torneig Nadal

R.C.G. El Prat - Recorregut Rosa

Diumenge 29 de desembre

Individual Stableford

Inscripció

El proper diumenge 29 de desembre volem despedir l'any amb un torneig especial al R.C.G. El Prat, recorregut Rosa. Sortida a tiro a les 9h00. Avituallament a mig recorregut. I al finalitzar la prova, entrega de premis i sorteig. Tres categories: Hcp inferior, hcp superior i Dames. Premis pels 1rs i 2ns de cada categoria. Paneres de Nadal amb espatlles Gran Reserva Batallé.

Aprofitem per presentar-vos els dos viatges que farem el 2020: el viatge a LA SELLA i l'espectacular viatge a PEABLE BEACH, on jugarem en el mítics camps de la península de Monterrey: Peable Beach Championship Links, Spanish Bay, Spyglass i Del Monte Golf Club. Podeu veure els programes del viatge aqui mateix. Els interesats per qualsevol dels dos viatges, heu de confirmar-ho abans del 7 de gener, per tal de reservar les habitacions, vols, ... Podeu fer-ho per mail o per telèfon al 605540956

Viatge a La Sella - 21 al 24 de febrer

Viatge a Peable Beach - 3 al 11 d'abril

Per acabar, aprofitem per dir-vos que ja podeu veure un avançament del reglament del 2020, amb el calendari, camps i ... algunes sorpreses.

Reglament Individual 2020

Reglament Parelles 2020

Reglament CiCaEstiu 2020

Reglament Medal Tour 2020

Veure totes les notícies

Patrocinadors