CiCaGolf - Notícies


  • Juny9


JA HEM TORNAT!

REPRENEM CICAGOLF ELS DIES 26, 27 I 28 DE JUNY A PGA STADIUM


Si res no ho espatlla (un brot del Covid19, ...) el proper divendres 26, dissabte 27 i diumenge 28 de juny tornarem a gaudir del circuit de referència a Catalunya: el CiCa. I ho farem en el que està considerat el millor camp d'Espanya: PGA Golf Catalunya - Stadium Course. Ja estan obertes les inscripcions!Degut a tot aquest enrenou creat per aquest maleït virus, hem hagut de modificar el calendari. Després de molts esforços, hem aconseguit mantenir les 12 proves del CiCa a més de les 6 proves del CiCaEstiu. Com segurament ja sabeu, malauradament hem suspès el campionat Medal Tour. Ara bé, hem hagut de modificar la rotació en les modalitats de parelles, ja que segons les recomanacions de la Federació Espanyola de Golf, no estan permeses les modalitats de parelles en que els jugadors comparteixen una mateixa bola (com per exemple Greensome Chapman). Per tot això, en les properes proves de parelles, les modalitats de joc seran Scramble o Fourball, deixant les proves amb modalitat Greensome Chapman per més endavant.Ara bé, a part del calendari i les modalitats de joc en parelles, hi ha canvis que afectaran a tots els torneigs com a mínim fins que tornem a la normalitat. Aquest canvis són, bàsicament:

- Els objectes artificials del camp no es poden tocar i es consideren obstruccions inamovibles. Això inclou l'asta de la bandera, estaques que marquen les zones de penalització i les de terreny en reparació, barres de sortida, indicadors...
- El punt anterior implica que haurem de puttejar, sempre, amb la bandera posada.
- També implica que, quan una estaca o altre objecte artificial ens molesti per executar el cop (tant per que toca o està en o sobre la bola, per interferir en l'àrea del stance o del swing pretès) haurem d'alleujar-nos sense penalitat. Recordeu que l'alleujament és fa dropant la bola dins de l'àrea d'alivi segons (regla 14.3).
a) Punt de referència (el més proper d'alivi total en l'àrea general).
b) Àrea d'alivi de longitud un pal.
c) No més a prop de forat.
- Això també implica que no hi haurà els típics "rastrillos" per allisar els bunkers. Par tant, si anem en un bunker, haurem d'allisar-los amb un pal o amb els peus. Per evitar injustícies entre els jugadors dels primers grups (que es trobaran els bunkers més ben arreglats) amb els jugadors dels últims grups, els quatre circuits que formem l'associació de Circuits de Golf, ACGolf, hem acordat que, com a regla local, els jugadors podran col·locar la bola en els bunkers en tota circumstància (estigui en una petjada mal arreglada o no).
- Les targetes de resultats seran entregades en el primer tee per l'organització i ja es donarà directament al marcador corresponent. El jugador haurà d'assegurar-se que el seu handicap de joc està correcte. En cap cas el jugador tocarà la seva targeta. Un cop repassades les targetes (cantant els resultats) aquestes es posaran en una urna que hi haurà al costat del forat 18.
- Està prohibit l'ús de caddies. Sí pot haver-hi acompanyants que hauran d'estar a una distància de seguretat de tots els jugadors.
- No està permès cedir el pas als jugadors del grup del darrera.
- El jugadors no podran compartir ni prestar-se cap tipus d'equipament (tees, guants, boles, ...)

Us adjuntem el Protocol de Competicions de la Federació Española de golf, referent a aquestes normes de joc

També volem informar-vos que hem modificat la relació d'obsequis que donem als jugadors per prova jugada, adaptant-la per tal que els jugadors puguin optar al tots els obsequis que donem. Aquí podeu veure la nova Llista d'obsequis


Dit tot això, esperem retrobar-nos d'aquí pocs dies...

Veure totes les notícies

Patrocinadors