CiCaGolf - Notícies

  • Des19En primer lloc, voldríem desitjar-vos unes Bones Festes a tots. Tot i que serà un Nadal complicat que no podrem celebrar com ens agradaria, l'esperança de poder tornar a trobar-nos en un futur proper ens dona ànims i esperança. Segur que el 2021 serà millor (pitjor no pot ser...)

Doncs bé, tot i que no sabem com evolucionarà tot, hem decidit arrencar els campionats CiCa la primera setmana del mes de febrer, deixant de marge (per si de cas) tot el mes de gener. Per tant, us informem que si no hi ha res de nou, els dies 5, 6 i 7 de febrer us esperem a Empordà Forest per arrancar amb la 1a prova de la temporada 2021, però també per continuar la temporada anterior amb la 10a prova del 2020. Com segurament sabeu, el CiCaGolf 2020 està inacabat ja que només es varen disputar 9 proves de les 12 previstes. Les 3 que falten seran les mateixes que les tres primeres del 2021. Per tant, aquestes proves puntuaran pels dos circuits. En breu, obrirem inscripcions per aquesta 1a prova 2021 i 10a prova 2020 al camp de Empordà Forest.

En aquesta primera prova tenim previst entregar els obsequis que heu demanat en funció dels punts aconseguits a cada forat durant el 2020. Els que encara no ho heu demanat, no trigueu o us quedareu sense,... Podeu veure els punts i els obsequis a: Premis per Forat

Una notícia important aquest 2021 és que CiCagolf celebra la seva majoria d'edat: Fem 18 Anys!. La propera es la 18ena edició del Circuit Català de Parelles (en portem 16 del Circuit Individual i 6 del CiCaEstiu), cosa que ens porta a ser el circuit referent a Catalunya, per antiguitat, per nombre de jugadors i sobretot per l'esperit CiCa que ens caracteritza: Gaudir del golf amb esperit competitiu.Aprofitem per dir-vos que ja podeu veure els reglaments del 2021.

Reglament Parelles 2021

Reglament Individual 2021

Reglament CiCaEstiu 2021


I aqui teniu el calendari de proves del 2021.Veure totes les notícies

Patrocinadors