CiCaGolf - Ryder ACGolf

ACGolf és una associació formada per quatre dels millors circuits de Catalunya: Golf Passion, GalaxyGolf, MatchGolf i CiCaGolf.

Aquest quatre circuits disputaran la primera edició de la Ryder Cup ACGolf, els dies 19 i 20 de desembre als dos camps de l'Empordà: Forest i Links.

Cada equip estarà format per 24 jugadors. El dissabte 19 es jugaran les semifinals. Els enfrontaments per cada equip es determinaran per sorteig previ. Els dos equips guanyadors jugaran la final el diumenge 20 per determinar el guanyador de la I Ryder Cup ACGolf. Els dos perdedors també jugaran el diumenge per evitar la última posició de la Ryder.

Està per determinar la modalitat de joc, tot i que segurament hi haurà partits entre jugadors Individual i també entre Parelles (segurament Fourball). Tots els enfrontaments seran Match Play, amb punts per cada victòria i punts per empat. La suma total de punts de cada equip determinarà l'equip guanyador de cada enfrontament

Cada circuit determinarà la manera d'escollir els seus 24 representants. En el cas de CiCaGolf no està concretat, però segurament la classificació final del circuit serà un condicionant important per ser triat.

Per les característiques d'aquest enfrontament, la quota d'inscripció per jugar aquesta Ryder Cup serà força reduïda, equivalent al preu d'inscripció d'un torneig però per jugar els dos dies. Us mantindrem informats.

Patrocinadors