CiCaGolf - Notícies

  • Nov03


Final CiCaGolf

PGA Golf de Catalunya

Dissabte 2 de desembre

Individual Stableford o Parelles Fourball

Inscripció

El proper dissabte 2 de desembre es celebrarà la FINAL CICAGOLF 2017. La prova es disputarà en el recorregut Stadium i la sortida està prevista a tiro a les 9h00. La inscripció a la Final està limitada als jugadors classificats. Podeu veure la llista de jugadors classificats. Els guanyadors handicap individual i la parella guanyadora handicap tindran com a premi una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya per disputar la Ryder CiCaGolf. Ara bé, també podran jugar aquesta prova jugadors no classificats, patrocinadors, ... en un torneig paral·lel que es disputarà al recorregut Tour. Hi haurà premis especials pels guanyadors d'aquest torneig. El preu d'inscripció a qualsevol dels dos torneigs és de 75€ (Júniors 45€)

Al finalitzar la prova farem el dinar d'entrega de premis i sorteig final. Aquest dinar es farà en el Hotel Balneari Vichy Catalàn, a Caldes de Malavella, a menys de 5 minuts del camp. El preu del menú és de 35€. Hi haurà un menú especial per infants (menys de 14 anys) al preu de 15€. El Menú està compost per:
- Raviolis de brandada de Bacallà amb salsa de ceps i llagostins a l'oli de porradell
- Espatlla de Xai sense feina, rostida a baixa temperatura amb cremós de moniato, bolets de temporada i graten de patata.
- Tatín de poma de Girona amb gelat de Regalèssia i amanida de fruits del bosc
- Vi blanc i vi negre DO Empordà. Aigües i cafès.

El menú infantil inclou pasta de primer, carn amb patates i postres. Refrescos inclosos.

Un cop acabat el dinar, es passarà a la entrega de premis dels guanyadors de la temporada 2017 i al FABULÓS sorteig. Com cada any, TOTS ELS JUGADORS ASSISTENTS AL DINAR TINDRAN OBSEQUI en el sorteig.

Al ser una prova tancada als jugadors classificats, el pagament (conjunt, tant del GF com del dinar) s'ha de fer per algún d'aquests dos métodes:
- Ingres al número de compte del Banc Sabadell ES95 0081 0178 6000 0136 5445 (cal indicar nom del jugador i nombre de dinars)
- Efectiu en el mateix restaurant (no en el camp de golf).

Veure totes les notícies

Patrocinadors