CiCaGolf - Notícies


  • Juliol28


Resultats

Golf Sant Vicenç

Dissabte 28 de juliol

Individual StablefordSegona prova de la temporada del CiCaEstiu 2018 al Golf Sant Vicenç amb una participació de 68 jugadors. Camp en molt bones condicions. Els jugadors han gaudit de l'avituallament més refrescant, amb fruita fresca, pastes, begudes i gelats per a tothom. Com a novetat, han pogut tastar el nou Vichy Catalan Fruit. ARRIBEN LES BOMBOLLES AMB SUC!


A mig recorregut la novetat d'aquest any: Sorteig de diversos regals entre els components de cada grup. Un jugador de cada grup té regal assegurat.


El guanyador handicap del torneig va ser Maribel Saquero, que és la segona jugadora classificada per el viatge que farem al Meliá Villaitana Golf Club del 6 al 9 de desembre de 2018. El premi inclou sopar de gala el 6 de desembre, 3 nits d’hotel en habitació doble compartida, dormir i esmorzar i 2 GF per al guanyador (Villaitana Levante i Bonalba).


El guanyador del premi d'aproximació al forat 11 és en Robert Graupera que ha deixat la bola a 75cm. El premi és la invitació a la següent prova del CiCaEstiu al Golf La Roca Aquest premi es mantindrà a cada camp en totes les proves del CiCaEstiu. Pel Golf La Roca hem triat el forat 18


3a prova CiCaestiu

Golf La Roca

Divendres 3 d'agost

Individual Stableford

Preu inscripció 55€ (Júniors 40€)

Fer Inscripció

Reglament CiCaEstiu 2018

Veure totes les notícies

Patrocinadors