CiCaGolf - Notícies

  • Des20


Us desitgem a tots unes bones festes!

Bon Any 2019 amb molts birdies!


Com sabeu, el 2019 hi ha alguns canvis en els regles de golf. Ho podeu veure en aquest petit resum:

Però, per tenir-ho més clar, us convidem a veure aquests seguit de vídeos de exemple de tots els canvis. N'hi ha 25 en total, però son curtets i força educatius.

Veure vídeo

I per si queda algun dubte, pòdeu lleguir la circular de la R.F.E.Golf informant dels canvis.

Reglament de Golf 2019

Ara bé, el CiCa també s'actualitza. Per la temporada 2019 tenim algunes novetats per millorar els nostres circuits. A tall de resum aquests canvis són:

Campionat CiCaGolf

El canvi més important fa referència als punts CiCa. Ara hi haurà més opcions per guanyar punts. Mantenim les aproximacions a tots els pars 3 i el Drive més llarg (masculí i femení) en un forat, però afegim el premi de Drive més centrat (pels que no som "picadors"). A més, a partir d'ara hi haurà guanyador (tant individual com de parelles) a tots els forats, fins i tot en els forats amb premis especials (aproximacions i drives)

En el campionat de parelles, les dues modalitats de joc seran "Scramble" i "Fourball" (ara no hi haurà la difícil Greensome Chapman). A més, per igualar les dues modalitats de joc, el handicap a Scramble serà el 30% de la suma de hcps (abans era el 20%)

Campionat CiCaEstiu

El canvi més important és el dels premis finals. Ara tindran premi d'un viatge de golf els guanyadors finals de cada categoria handicap, però els segons i els tercers de cada categoria també tindran premi. Els guanyadors handicap de cada camp seran invitats a jugar la prova següent. A més, tots els jugadors que facin un mínim de cinc proves del CiCaEstiu obtindran un polo exclusiu.

Nou Medal Tour

Ara bé, la novetat més gran del 2019 és l'inici del nou circuit Medal Tour 2019. Un circuit pensat pels que volen jugar a golf en estat pur, en modalitat Medal, o sigui per cops. Hem preparat un calendari amb els millors camps de Catalunya. Serà un circuit amb un sistema de puntuació similar a la FedexCup de la PGA del Circuit Americà. Molts premis i obsequis pels guanyadors.

Podeu veure els reglaments complerts a:

Reglament Individual 2019

Reglament Parelles 2019

Reglament CiCaEstiu 2019

Reglament Medal Tour 2019

Per acabar, us convidem a veure les fotos del Viatge que vàrem fer a Villaitana del 6 al 9 de desembre.

Fotos Villaitana


Veure totes les notícies

Patrocinadors