CiCaGolf - Notícies


  • Jul15


1a prova CiCaEstiu

Empordà Forest

Dissabte 25 de juliol

Individual Stableford

Inscripció CiCaEstiu

Comença el CiCaEstiu 2020 amb la 1a prova a Empordà Forest. Sorteig de regals per cada grup de 4 jugadors a l'avituallament (no cal esperar al final), obsequis per cada dos proves disputades, avituallament refrescant (fruita, barretes energètiques, begudes de tot tipus), premis final de circuit (5 viatges pels guanyadors de cada categoria)... i molt més!
6a prova CiCaGolf 2020

Golf Montanyà

Divendres 7, dissabte 8 i diumenge 9 d'agost

Individual Stableford o Parelles Greensome Chapman

Inscripció CiCaGolf

NOU CALENDARI CICAGOLF

Per motius diversos, hem hagut de tornar a canviar el calendari del CiCa 2020 pel que fa a les proves de setembre, octubre i novembre. Creiem que ara queda més ben repartit i molt millor per als jugadors.

El calendari de les proves que queden seria:

7, 8 o 9 d'agost - Montanyà (prova que coincidirà amb el CiCaEstiu)
4, 5 i 6 de setembre - RCG El Prat
25, 26 i 27 de setembre - Costa Daurada
9, 10 i 11 d'octubre - Raimat
23, 24 i 25 d'octubre - Golf Sant Vicenç
30, 31 d'octubre i 1 de novembre - Torremirona
13, 14 i 15 de novembre - Golf Costa BravaTambé hem adaptat les modalitats de parelles, ja que les darreres instruccions de la Federació contemplen la possibilitat de disputar proves en la modalitat Greensome Chapman. Això fa que hem tornat a la rotació de modalitats SC - GR - FB, com ja estava previst en un principi. La propera prova al Golf Montanyà serà en la modalitat Greensome Chapman.

NOTÍCIA IMPORTANT - HANDICAP MUNDIAL

Com segurament ja sabeu, actualment regeix un nou sistema de handicaps (anomenat Sistema Mundial de Handicaps - SHM, ja que s'aplica arreu de món). El SHM està basat en mitjanes dels últims resultats (en concret els vuit millors resultats dels últims vint) en lloc d'increments com fins ara. Això fa que sigui bastant més complicat calcular el nou handicap que ens queda després de disputar cada prova. Us aconsellem que us instal•leu l'aplicació per mòbils (es gratuïta i fàcil d'utilitzar) i allà podreu comprovar el nou handicap després de cada prova. Surt un informe de 8 pàgines! després de cada prova que explica tots els càlculs. Us avisem que, de moment, l'aplicació no funciona encara al 100%

Ara bé, un dels canvis d'aquest nou sistema consisteix en que els handicap de joc utilitzat per disputar una prova NO SEMPRE és el mateix que el handicap utilitzat pel càlcul del nou handicap. Per exemple, un jugador pot veure a la seva targeta que té 14 punts de handicap i fa 37 punts stableford, però a l'informe pel càlcul del nou handicap surt que tenia 15 punts de handicap i que ha fet 38 punts stableford. Això és així perquè en les competicions els jugadors tenen el 95% del handicap que els correspondria (85% en el cas de Fourball) i en canvi per càlculs posteriors s'utilitza el 100% del handicap de joc. També valen els resultats jugats en Parelles Fourball per aquells jugadors que hàgin puntuat un mínim de 9 forats si la parella ha fet un mínim de 42 punts. Llavors es calcula el resultat individual per aquest jugador. Tot es prou enrevessat, i això ho complica encara més. Us afegeixo la pàgina de la Federació Española de Golf on es poden aclarir els dubtes que encara tingueu.

Accés a informació del nou Handicap Mundial


Veure totes les notícies

Patrocinadors