CiCaGolf - Reglament Estiu

Descarregar en format PDF

Sistema de competició i premis:

Sistema de competició i premis:

Es disputaran sis proves amb el sistema de puntuació Individual Stableford. El guanyador handicap de cada camp guanyarà una invitació per jugar la prova següent de manera gratuïta.

Els guanyadors handicap de les classificacions finals guanyaran una estada de quatre dies en un resort de fora de Catalunya. El premi inclou 3 nits d'allotjament amb esmorzar inclòs, 1 sopar de benvinguda i 2 GF.

Els segons classificats finals de les categories obtindràn una estada de dos nits per a dues persones a hotels de la cadena HTop Hotels.

Els tercers classificats finals de les categories guanyaran una espatlla Reserva Batallé.

Les categories handicap son les següents:

  • Handicap inferior: fins a 11,4
  • Handicap mig: de 11,5 a 18,4
  • Handicap superior: a partir de 18,5

Per aquestes classificacions finals, comptaran els quatre millors resultats de les sis proves disputades.

A cada camp, avituallament amb pastes, fruita fresca, begudes, ... També hi haurà un sorteig de regals (polos, boles, gorres, ...). El sorteig es farà en el moment de l'avituallament i els afortunats recolliran l'obsequi al finalitzar la prova.

Els jugadors que disputin un mínim de cinc proves, rebran com obsequi un polo tècnic de golf.

Com a regla local a totes les proves del CiCaEstiu, es permet utilitzar aparells de medició de distancia. Es col·loca bola en el carrer en totes les proves del circuit. Les regles locals seran les permanents de la Federació Catalana de Golf.

Ocultar

Inscripcions

Inscripcions

Fins a les 20h de dos dies abans de cada prova, bé trucant al camp o bé a la pàgina web. El preu d'inscripció serà de 65€ en totes les proves.

Els jugadors inscrits en les proves CiCaEstiu, autoritzen la publicació de fotos en la web del circuit o altres mitjans que CiCaGolf ho consideri adequats, sempre amb fins purament comercials i/o de difusió.

Ocultar

Desempats:

Desempats:

  • En cas d’empat final en qualsevol classificació d’una prova o classificació final, guanyarà el jugador amb handicap més baix. A les classificacions finals, per establir el handicap del jugador s’agafarà el handicap de la primera prova disputada pel jugador.

Ocultar

Escull una opció

  • CiCaGolf Individual
  • CiCaGolf Parelles
  • Medal Tour
  • CiCaEstiu
  • Modalitats

Patrocinadors